INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 Ft felett

KERESÉS

Fel

TheBlackBotanist víziója: a tudatos jelenlét

TheBlackBotanist víziója: a tudatos jelenlét

TheBlackBotanist víziója: a tudatos jelenlét

Hiszem, hogy az öröm a természetes létállapotunk. Az otthonom szépítgetése és a lelki békém megteremtése pontosan ilyen elégedettséggel tölt el engem. Ennek az élményét szeretném megosztani a theBlackBotanist által, melynek termékei az örömteli, tudatos jelenlétre ösztönöznek.

A flow állapotban történő alkotás mindig is a lételemem volt. Mióta az eszemet tudom az önkifejezésem fontos részét képezte valamilyen művészeti vagy kreatív tevékenységben való megnyilvánulás és az abban történő örömteli feloldódás. Ezt a lelki felszabadulás élményt szeretném közvetíteni és mindenki számára elérhetővé tenni.

Évek óta tervben volt egy olyan saját márka létrehozása, amely igazán kifejezi az ízlésemet és közben időtálló értékeket is közvetít. A theBlackBotanist víziója több mint két éve alakul a fejemben. A design és természetesen maguk a termékek is formálódtak ez idő alatt, míg végre elérték a számomra tökéletes formát és minőséget, amit szívesen képviselek. Olyan minimalista, design termékpalettát alakítottam ki, amelynek minden egyes darabját én is örömmel használok a mindennapjaim során és ünnepi alkalmakkor is.

A kézzel öntött gyertyáim 100%-os tisztaságú szójaviasz és különféle természetes eredetű illóolajok felhasználásával készülnek, melyeknek lelki szintekre gyakorolt hatása is rendkívüli. Fontos volt számomra, hogy ne csak egy letisztult, igényes otthon dekoráció váljon belőlük, hanem valódi élményt, lelki feltöltődést is nyújtson a használatuk. Ráadásként pedig a környezettudatosság és fenntarthatóság elvei is megvalósulnak általuk. Azt vallom, hogy már egy aprócska változtatással bárki képes elindulni egy tudatos, teljesebb, örömtelibb élet irányába.

Hiszen, a boldogságot mi magunk hívjuk életre. A theBlackBotanist termékek pedig az apróságokban rejlő csodák megtalálására sarkallnak, kreativitásra ösztönöznek. Segítik kibontakoztatni a természetes, tiszta önvalónkat és boldogság iránti fogékonyságunkat.

Remélem Nektek is legalább olyan felszabadító örömöt adnak majd a termékeim, mint számomra a megalkotásuk és tervezésük folyamata volt.

 

Csodás boldogságteremtést kívánok mindenkinek!

 

Barbara

 

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Hozzászólás írása